Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2014 23:18 - ХАЙДЕ ПАК ЗА ФАМОЗНАТА...ТОЧИЦА
Автор: nomer1edno Категория: Регионални   
Прочетен: 1940 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 19.01.2014 08:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


.

.


.


G-точка - има ли я в крайна сметка?
  image

Източник: iStockphoto

G-точката,
все още известна
и като
 точката на Графенберг,
се характеризира с нейната силна инервация.
На практика
това е нервен
ганглий,
разположен по предната стена
на влагалището. Среща се
в различни
вариации на размерите си,
но по-често се забелязва, че достига размерите на грахово зърно.
При директната му стимулация, "граховото зърно"
може да предизвика много силен оргазъм у жената,
както и еякулация. 

 

Според учените G-точката се разполага на 3 до 7,5 см в предверието на влагалището по неговата предна и горна стена. Обикновено се разполага непосредствено върху проекцията на уретрата по вагиналната стена. Според специалистите по акушеро-гинекология, G-точката може да се нарече или да бъде част от така наречената женска простата.

 

Напоследък сексолозите споделят за странен феномен сред женското съсловие. Много голяма част от пациентките се оплакват от неудовлетвореност в сексуален аспект, която те отдават на отсъствието на специалната G-точка. Това е и поводът напоследък все по-модерна да става пластичната операция за импантиране на бобоподобно образувание с повишена чувствителност, което на практика представлява изкуствено поставена G-точка. С интервенцията се цели да повиши сексуалното желание у младите жрици на любовта.

 

История

Историята на изкуството за откриване на специалната точка на удоволствие започва през 17 век, когато Рене де Граф описва женската еякулация и я обвързва с наличието на силно ерогенна зона във влагалището, която е подобна на мъжката простата. По-късно тази точка е проучена докрай от немския гинеколог Ърнст Графенберг. 

 

Терминът G-точка е въведен от Адиего, но е наименуван на името на нейния откривател - Графенберг, въпреки че всички проучвания на Графенберг са били върху наличието на точка, която създава силна възбуда и сексуална удовлетвореност у жената, но според него точката е била част от уретрата.

 

Част от съвременните гинеколози все още отричат наличието на G-точка и смятат, че това е психологически наложен термин върху жените. Те подкрепят фактите с това, че по време на аутопсии на млади жени не се открива подобна структура, която да е обвързана с голямото задоволство. В по-късните етапи от развитие на проучванията на специалистите, гинеколози и сексолози определят наличието на G-точка като вариабилно. От своя страна пластичните хирурзи веднага въвеждат метод, при който да поставят силно чувствителен нервен ганглий в стената на влагалището, който да доставя така желаното удоволствие на изпепеляващ оргазъм у дамите. 

 

Женската простата

Наличието на женска простата дълги години е измъчвало гинеколозите от много поколения. В крайна сметка през 2001 г. в специален анатомичен журнал за нововъведения в анатомичната терминология, терминът за женска простата е въведен, като се добавя обяснение, че това е кожна формация, която е обвързана с наличието на G-точка в зоната от стената на влагалището, която комуникира непосредствено с уретрата.

Свързани статии..

 

Виченцо Пупо от своя страна се опитва да прокара в научните среди идеята, че G-точката е част или продължение на клитора, което върви по вътрешната вагинална стена и пронизва мускулния й слой. Виченцо Пупо се старае с няколко научни труда да отхвърли дотогавашните вярвания, че G-точката представлява вид клиторна ябълка. Неговата доказателствена роля подчертава наличието на грешка в анатомичното обяснение и категоризиране на G-точката като клиторна формация с участието на булби. 

 

Според него единственият орган, в който може да се забележат булби и булбоподобни образувания, е вестибуларният апарат. Теорията му за отхвърляне на твърденията на предците му се базира и на факта, че клиторът е анатомически описан като "рудиментирал пенис". На практика това означава, че клиторът има същата анатомична структура, инервация и кръвоснабдяване, както мъжкия пенис, но той е рудиментирал през вътреутробното развитие и се е развил като клитор, а не като пенис. В този ред на мисли той отбелязва, че идеята G-точката да е булбовидно продължение на клитора е абсурда, поради факта, че доказателствата отдавна сочат, че пенисът няма булбоиден произход. 

 

Какво представлява процедурата по имплантиране на G-точка?

Имплантирането на G-точка се нарича още G-удар. Причината е, че все повече и повече жени прибягват до имплантиране на G-точка или увеличаване размерите на естествената такава, за да усещат по-голямо удоволствие по време на секс и да достигат все по-често до оргазъм. 

 

След инфилтриране на зоната, в която ще бъде поставен високочувствителният имплант, с локален анестетик се поставя изкуствено синтезиран човешки колаген директно в мукозната стена на лигавицата на предната влагалищна стена. Засега американските проучвания не могат да определят дали тази процедура е напълно безвредна за жените, защото на практика представлява козметична процедура, а не оперативна процедура поради влошаване в здравословното състояние на жената.

 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. nomer1edno - Друго си е копи-то,нали,
18.01.2014 09:01
ако го бях написал с думи прости,
нямаше да има "тежест",
циник и др.такива щяхте да бълвате...
Сега четете и козирувате на авторитетната сухота.
Хак ви е...
цитирай
2. milady - тъй ли мислиш??!!
22.01.2014 18:11
ГОлям си ПРофан ,тогава !!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nomer1edno
Категория: Видео
Прочетен: 1370150
Постинги: 427
Коментари: 2484
Гласове: 14331
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930