Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2013 16:40 - М И Т - И Л И ....
Автор: nomer1edno Категория: Новини   
Прочетен: 1575 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 08.11.2013 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

.

.

.

       

                                     

Веднъж български студенти, следващи в Германия, запитали Председателя на Българското задгранично правителство - проф Александър Цанков следното:

Г-н Цанков, Вие преди преди девети септември 1944 г. се обявихте в защита на евреите в България, но каква позиция да заемем днес по отношение на световното еврейство след като сега всички сме прокудени от родината си и там ни чака смърт ?...

Професор Цанков се почудил какво да отговори и им отвърнал, че това е работа за големите нации, а не за българите... Нямал ли е Проф. Цанков нещо друго предвид, след като така лесно българските военни обърнаха оръжие срещу своите достойни и честни германски съюзници? Дали наистина е било недопустимо да се противопоставим на Съветската армия още при нейното наближаване до делтата на Дунава. Та дори и заели позиции на румънския бряг, болшевиките се ослушват близо две седмици и едва на осми септември 1944 г. се осмеляват съвсем предпазливо да започнат прехвърляне пред Дунава...

Няма нищо по-срамно от предателството на свои! Ето това е има предвид Проф. Цанков, когато е говорил за малките и големи нации. И съвсем закономерно, именно тия, които защитава г-н професора преди Девети септември, стават организатори и ръководители на повсеместния болшевишки терор след окупирането на царство България от Съветската армия.

Това е една забрала гнойна рана в българската народностна душа, която докато ние българите не почистим и дезинфекцираме, никога не ще можем да продължим напред!

В последно време ни продъниха ушите, че сме били "спасили" някакви си чифути и че трябвало да бъдем особено щастливи от този факт. Случайно ли се внушава това, при положение, че евреи приватизираха всичките ни що-годе рентабилни предприятия, евреи командват българските банки, евреи ръководят българските медии и културни институти, евреи са се загнездили по всички нива на държавната и съдебна администрация в България?

И днес, докато същите тия натрапват на германците някакви си "вини" за "геноцид над единоверците им" чрез т.нар. "Холокауст", то на безхаберните българи натрапват мита за "спасяването" на техните съплеменници от този въображаем "геноцид".

Видно е, че тия световни престъпници са замислили друг сценарий за България и българите, защото като съюзници на Третия Райх твърде лесно биха ни издокарали като съучастници в "Холокауста", както се случи вече с приятелски настроената към чифутите Швейцария.

Всичко това е понятно, ако погледнем какво става в Близкия Изток с неоколониалния експеримент "Израел". Жестоката действителност кара световното фарисейско правителство да търси друга територия, за да продължи в нова юдейска "държава" човеконенавистната си неоколониална политика.


       КРАЙНО ВРЕМЕ Е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ДА ПОГЛЕДНЕМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ

След като еврейските слугински правителства в нашата страна от 1990 г. насам, със своята асоциална политика проведоха етническа чистка (геноцид), като умориха над един милион старци и прокудиха от Родината България над половин милион млади българи (вече 1 милион), то сега целта на чифутите е чрез своите подопечни слуги в парламента да подготвят гласуването на антибългарски закони и превърнат българите в "палестинците" на Балканите.

ТОВА Е ИСТИНСКИ, А НЕ ИЗМИСЛЕН ГЕНОЦИД!

Защото от десетилетия насам световното фарисейско правителство подготвя превръщането на Южна България в юдейска провинция със столица стария ционистки център Пловдив, която да поеме еврейски заселници под покровителството на САЩ и НАТО. Та това е дълбоката, същностна причина чифутите постоянно да ни втълпяват, че сме били "спасители на евреите". През март 2001 г. в Кнесета на Израел беше внесено предложение да се направят постъпки за приемане на еврейската "държава" в Европейския Съюз, а някои проеврейски правителста в Европа направиха съответните статистически проучвания на жилищния си фонд, за да плануват какъв брой изселници от Израел са в състояние да приютят. През пролетта на тази година (2002г.) в България също бе извършено преброяване на населението и жилищния фонд...

През 12 век. Българското Царство приюти подобни изселници от Испания и те ни докараха едно петвековно робство. Ще допуснат ли българите същата глупост 600 години по-късно? (Виж книгата на М. Варшавски - "Какво са направили евреите за България). Всеки българин трябва внимателно да чете вехтозаветната книга "Естир" за да проумее и помни, защо се сгромоляса по този жалък и срамен начин Второто Българско царство тогава!

Нима избиването на българските болярски родове през 11 век не е по същия modus operandi (почерк на престъпния деец), за да се разделим най-сетне с каквито и да е илюзии по отношение на еврейските планове за балканите?

Ние предлагаме друго. Арийството по целия свят вече се пробужда. Пазейки както трябва себе си, ние пазим и гърба на своите арийски братя в Европа. Нищо хубаво не ни чака, ако продължаваме да играем по свирката на чифутите. Мащабната историческа задача на нашето движение се състои в това да подготвим този жизненоважен за арийските нации обрат в мисленето и поведението им, защото световно историческата развръзка е близо. В ТОЗИ СВЯТ НА ХАОСА, МАТЕРИАЛИЗМА И ИЗРОДЩИНАТА, ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЕДИНСТВЕНО ОНЕЗИ НАРОДИ, КОИТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ОТСТОЯВАТ САМИТЕ СЕБЕ СИ, И НА ИСТОРИЧЕСКОТО БОЙНО ПОЛЕ СЕ БОРЯТ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО СА!

                                                                                  Ний идемъ!  

                                                                       Победата ще бъда наша!

     София, 30.01.2002 година           Български Националсоциалистически Фронт 

 





Гласувай:
10


Вълнообразно


1. nomer1edno - KOPIPASTE
07.11.2013 16:43
OT

SPARTAK.BLOG.BG
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nomer1edno
Категория: Видео
Прочетен: 1369357
Постинги: 427
Коментари: 2484
Гласове: 14331
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930